Starten på et stort prosjekt

Den 18. november 2016 markerer dag 1 på dette prosjektet – med brainstorming til en tegneserie jeg og Karina har grublet litt på i over ett år. 

Jeg har lenge hatt lyst til å lage mine egne tegneserier, og denne idéen fikk egentlig jeg og Karina sammen for noen år siden etter å ha funnet en ganske unormal felles interesse – death positivity. Så jeg tegner, hun skriver, og sammen kommer vi med visuelle forslag for å få det til å gå sammen. Hadde vi bodd nærmere hverandre hadde vi nok begge overlappa hverandres arbeid mer og kommet langt in no time. Logoen lagde jeg for lenge siden og jeg visste egentlig ikke da hva målet var, eller hva jeg gjorde, vi hadde bare tittelen på prosjektet klart.. Men den dagen fikk jeg skissa opp hva som eventuelt blir forsiden av første bindet vi planlegger, og logoen falt rett på plass. Helt utrolig. Så vi hadde en massiv brainstorm og fikk gjort SÅ mye på bare noen timer. Så sammen lager vi en historie om døden og dens opprinnelse.

athpt1_kopi54554_kopi_421108_7_1479421060421-2070374-2-1529613935986

Men «Life & Death» blir ikke bare om døden, vi skal ha et bind om livet også og alt det brutale det byr på – mobbing, depresjon, sykdom, drømmer, ensomhet osv knytta til en karakter som vi skal få satt sammen etterhvert, gjerne med litt misantropiske vibber også i helheten. Kanskje litt som meg selv på mange måter. Bare se hva vi gjør med planeten vår. Men akkurat nå er det Death som er hovedfokuset.

Den største utfordringen blir å fargelegge alt. Logoen tegnet jeg med digitalt tegnebrett, så jeg må få lært meg det bedre. Et prosjekt for neste år! Jeg håper ihvertfall at vi kan få til å lage dette, uansett om det kommer til å ta oss mange år på grunn av avstanden. Ser for meg fantastiske workshops sammen om det var en mulighet.

ending

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: