WIP på Lost Legacy tegning

Dette er tegningen jeg jobber mest med om dagen, men jeg er sur på meg selv for denne skulle vært ferdig til Desucon ifjor, men så endte jeg med 12 ukers rehab som tok all energien fra meg så dette er så langt jeg har kommet.

Denne har ihvertfall passert 35 timer i prosessen. Et av favorittspillene mine dette! Tegningen er A3 og jeg bruker både penn og blyant.

chloe01-2070374-2-1529585800921.jpg

Tenkte å sette sammen en utstyrsliste over hva jeg bruker etterhvert. Jeg kom inn i en heftig diskusjon på en spillgruppe på facebook pga «God of War» tegningen min en tid tilbake. Det begynte med èn som mente at det var photoshop, etterfulgt av hva som ble en diskusjon om det var en tegning (noe det er ganske tydelig at det er om man studerer det lenge nok, ihvertfall bakgrunnen), til at dem ikke trodde jeg hadde lagd den, til at dem forlangte bevis fra prosessen og hva jeg bruker når jeg tegner. Jeg bruker pensel. Det var det ikke så mange som trodde på. Med andre ord, folk uten noen tegneferdigheter eller noen bakgrunn innen tegning har veldig mye å si på akkurat det tema.

ending

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

Lag ditt nettsted på WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this: